Individualno astrološko tumačenje posmatrano kroz lični razvoj
Zakaži sesiju
Humastro kao koncept življenja

Humastro je nastao kada smo nas dvoje, životni partneri, pritisnuti od strane teških životnih situacija, rešili da pomognemo sebi kroz astrologiju, koja je uvek bila deo nas.


Humastro koncept je rođen iz nase insipiracije. To je bila i prva tema o kojoj smo pričali kada smo se upoznali. Tokom godina provedenih zajedno, uz puno duboke introspekcije, zaključili smo da koliko god je život težak, ukoliko iskoristimo alate koji nas okružuju, posegnemo ka svojim veštinama, moći ćemo bolje da razumemo probleme koje imamo, i tako pomognemo sebi da ih prevaziđemo. Neće problemi magično nestati, ali će se nivo naše otpornosti prema izazovima podići, tako ćemo uspeti da se suočimo sa njima mudro i sa razumevanjem.

Kako se rodio koncept življenja?

Kroz iskustvo životnih ucenja, naše dnevne okupacije kao sto su inženjerstvo, ljudski resursi i upravljanje projektima. Sve nas je to stavljalo pred ljude koji su imali potrebu za razumevanjem života i lakšim savladavanjem problema. Počeli smo da razmišljamo ozbiljnije o ovoj ideji i kako možemo pomoći ljudima na njihovom životnom i profesionalnom putu.

Pročitaj sve